سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز شنبه ۱۱ مرداد ۹۹

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز شنبه ۱۱ مرداد ۹۹ توسط سخنگوی وزارت بهداشت اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 01
کد خبر: ۵۳۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز شنبه 11 مرداد 99 را در ادامه خبر راهبرد معاصر بخوانید. دکتر سیما سادات لاری از شناسایی 2548 بیمار جدید مبتلا به کرونا خبر داد.

 

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور گفت: از دیروز تا امروز ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۴۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۶۷ نفر از آنها بستری شدند.

 

فوت 216 بیمار کرونایی تنها در 24 ساعت گذشته

 

وی با بیان اینکه مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۳۰۶ هزار و ۷۵۲ نفر رسید، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۹۸۲ نفر رسید.

 

انجام بیش از دو میلیون و ۴۸۲ هزار تست تشخیص کووید 19

 

لاری ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۲۶۵ هزار و ۸۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. ۴۰۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون دو میلیون و ۴۸۲ هزار و ۵۵۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

تهران در وضعیت قرمز کرونایی

 

وی تصریح کرد: استان‌های تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت هشدار داد: همچنین استان‌های آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم  هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

 

لاری افزود: در استان یزد میزان رعایت پروتکل‌ها 55 درصد گزارش شده است که اگر توجهی به این موضوع نشود در هفته‌های آتی شاهد قرار گرفتن این استان در وضعیت قرمر خواهیم بود.

 

لزوم استفاده از ماسک توسط همه اقشار جامعه

 

سخنگوی وزارت بهداشت با تأکید بر استفاده از ماسک توسط همه اقشار جامعه گفت: شش ماه است که کادر درمان، شامل پزشکان، پرستاران و بهیاران و جهادگران عرصه سلامت جان بر کف در حال خدمت رسانی به بیماران هستند که لازم است مردم به این موضوع توجه داشته باشند و بدانند بدون رعایت پروتکل‌ها بیماری کنترل نخواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار